Selecteer een pagina

Informatie over garantie & retour bij BlaffendeHonden.nl

Retourneren Bij BlaffendeHonden.nl heeft u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. U ontvangt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten voor het retourneren van het product van uw huis naar de webwinkel zijn echter voor uw eigen rekening. Als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, kunt u contact met ons opnemen via UWEMAIL@uwwinkel.nl. Zodra wij het product in goede orde retour hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Uitzonderingen op het retourneren Voor sommige producten gelden uitzonderingen op het herroepingsrecht. Dit betekent dat deze producten niet geretourneerd kunnen worden. Bij het betreffende artikel wordt duidelijk vermeld dat het niet retourneerbaar is voor de consument. Let op: uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. Verzegelde producten: wanneer de verzegeling verbroken is, kunnen deze producten niet worden geretourneerd. b. Producten die specifiek volgens uw specificaties door de ondernemer zijn vervaardigd. c. Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn. d. Producten die vanwege hun aard niet kunnen worden teruggezonden. e. Producten die snel kunnen bederven of verouderen. f. Producten waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft. g. Losse kranten en tijdschriften. h. Audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Mocht u nog vragen hebben over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Garantie

Bij BlaffendeHonden.nl hanteren we de wettelijke garantievoorwaarden, zodat u als klant recht heeft op een deugdelijk product. Deze garantie is van toepassing op alle producten die u bij ons aanschaft. Hieronder vindt u een beschrijving van de wettelijke garantievoorwaarden:

  1. Deugdelijk product: We garanderen dat de producten die u bij BlaffendeHonden.nl koopt, voldoen aan de redelijke verwachtingen die u mag hebben. Het product moet geschikt zijn voor normaal gebruik en de eigenschappen vertonen die u op basis van de koopovereenkomst mag verwachten.
  2. Gebreken bij levering: Indien het product bij levering gebreken vertoont, zoals schade of defecten, kunt u binnen een redelijke termijn contact met ons opnemen om het probleem te melden. We zullen ons best doen om het gebrek zo snel mogelijk te verhelpen, bijvoorbeeld door reparatie, vervanging of terugbetaling.
  3. Garantietermijn: De wettelijke garantie is van toepassing gedurende een redelijke termijn, afhankelijk van het type product en de verwachte levensduur ervan. Mocht er binnen deze termijn een gebrek optreden dat niet te wijten is aan normale slijtage of onjuist gebruik, dan zullen wij zorgen voor passende oplossingen.
  4. Bewijslast: In geval van een gebrek dat zich binnen zes maanden na de levering manifesteert, gaan we ervan uit dat het gebrek reeds aanwezig was bij de levering, tenzij het tegendeel kan worden bewezen. Na deze periode bent u als klant verantwoordelijk om aan te tonen dat het gebrek niet het gevolg is van normale slijtage, onjuist gebruik of andere factoren die buiten onze verantwoordelijkheid vallen.

Let op: De wettelijke garantie geldt onverminderd uw wettelijke rechten als consument, waaronder uw recht op conformiteit van het product, recht op reparatie of vervanging, en recht op terugbetaling bij niet-conformiteit.

Retourzending

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@websiteremake.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bij BlaffendeHonden.nl zijn de kosten voor het retourneren van het product van uw huis naar de webwinkel in de meeste gevallen voor uw eigen rekening. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor de kosten en het regelen van de retourzending.

Echter, in geval van een defect product of een foutieve levering, waarbij het gebrek niet aan u te wijten is, zullen wij de kosten voor de retourzending vergoeden. Dit geldt ook als het product beschadigd is aangekomen. We vragen u om in dergelijke gevallen contact met ons op te nemen, zodat we de retourprocedure kunnen bespreken en u kunnen informeren over de retourkosten.

Het is belangrijk om te vermelden dat u altijd de retourzending moet aanmelden voordat u het product terugstuurt. Dit stelt ons in staat om de retour correct te verwerken en ervoor te zorgen dat u een passende oplossing ontvangt, zoals reparatie, vervanging of terugbetaling.

Voor meer informatie over het retourbeleid en de kosten kunt u onze retourprocedure raadplegen, die beschikbaar is op onze website. Als u nog vragen heeft over de retourkosten, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens vermeld op onze website. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het retourneren van het product.