Selecteer een pagina

Algemene Voorwaarden BlaffendeHonden.nl: Informatie en Richtlijnen

Laatst bijgewerkt: [voeg de datum van de laatste update van de algemene voorwaarden in]

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en transacties tussen BlaffendeHonden.nl en haar klanten met betrekking tot de aankoop en levering van producten via de webshop. Door een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Productinformatie

We streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken over onze producten, inclusief prijzen, beschrijvingen en specificaties. We kunnen echter niet garanderen dat alle informatie foutloos is en behouden het recht om eventuele fouten of onvolledigheden te corrigeren. De afbeeldingen van producten op de website kunnen afwijken van de werkelijke producten.

Bestellingen

Door een bestelling te plaatsen, verklaar je bevoegd te zijn om bindende overeenkomsten aan te gaan. Na ontvangst van je bestelling sturen we een orderbevestiging per e-mail. Deze bevestiging is geen garantie dat het product beschikbaar is of dat de bestelling wordt geaccepteerd. We behouden het recht om een bestelling te weigeren of te annuleren in geval van onbeschikbaarheid van het product, technische fouten of verdenking van misbruik.

Prijzen en betaling

Alle prijzen zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Eventuele verzendkosten worden apart vermeld tijdens het afrekenproces. Betaling kan worden gedaan via de beschikbare betaalmethoden op de website. Bestellingen worden pas verzonden na ontvangst van de volledige betaling.

Levering

We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren. De geschatte levertijd wordt vermeld op de website en in de orderbevestiging. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen die worden veroorzaakt door externe verzendpartners. Het risico van verlies of beschadiging van producten gaat over op de klant op het moment van levering.

Retourneren en garantie

Indien je niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits het in originele staat en verpakking is. De kosten voor retourzending zijn voor jouw rekening, tenzij het product defect of beschadigd is. Raadpleeg onze retourprocedure op de website voor meer informatie over het retourneren van producten.

Intellectueel eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website, inhoud en producten blijven eigendom van BlaffendeHonden.nl of haar licentiegevers. Het is niet toegestaan om zonder toestemming materiaal van de website te kopiëren, verspreiden of gebruiken voor commerciële doeleinden.

Aansprakelijkheid

BlaffendeHonden.nl is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten of de website. We streven ernaar om accurate informatie te verstrekken en hoogwaardige producten aan te bieden, maar kunnen niet garanderen dat de producten voldoen aan specifieke verwachtingen of behoeften van de klant.

  1. Overmacht In geval van overmacht, zoals natuurrampen, stakingen, technische storingen of andere onvoorziene omstandigheden buiten onze controle, zijn we niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen of het niet nakomen van onze verplichtingen.
  2. Toepasselijk recht en geschillenbeslechting Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in het arrondissement waar BlaffendeHonden.nl is gevestigd.
  3. Wijzigingen in de algemene voorwaarden BlaffendeHonden.nl behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht vanaf het moment van publicatie op de website. We raden je aan om regelmatig de algemene voorwaarden te controleren voor eventuele updates.

Indien je vragen hebt over onze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via de contactgegevens vermeld in het privacybeleid.

Door gebruik te maken van onze webshop en het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.